Vuonna 2004 aloin kirjoitella myös Bellen kanssa, ja kirjoittelumme jatkuu yhä. Kirjoittelemme perinteisiä kirjeitä, ja vastailujen välit pysyvät yleensä ihan kohtuullisina.

Belle on nuori nainen ja äiti. Aluksi hän kirjoitteli ehkä hiukan varovaisesti elämästään, ja kommentoi paljon minun kertomiani asioita. Myöhemmin hänkin avautui enemmän myös omaa elämäänsä koskevissa asioissa ja pohti niitä loppujen lopuksi paljonkin. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt kokea yhtä sun toista ja on hyvin kypsä ihminen.

Erityistä Bellessä on hänen teoreettis-analyyttinen tyylinsä. Kukaan toinen kirje- tai muu ystäväni ei käsittele ja prosessoi asioita samalla tavalla. Belle yrittää aina nähdä asioiden toisenkin puolen ja etsii ratkaisuja ja selityksiä. Omia ongelmatilanteitaan hän on kirjeissään analysoinut paljon, ja johonkin minun kertomaani hankalaan asiaan hän usein koittaa todella keksiä jotakin. Hän ei kuitenkaan varsinaisesti neuvo, vaan ennemminkin kyselee, jotta keksisin itse vastauksia. Hänen ammatillinen kiinnostuksensa suuntautuukin psykologian, sosiologian, yms puolelle, ja uskoisin, että hänestä voisi tulla erinomainen terapeutti tai tutkija. Itselläni onkin ehkä joskus ollut olo, etten ota tarpeeksi kantaa hänen asioihinsa, koska en aina osaa sanoa niin paljon. Kuitenkin tiedän voivani kirjoittaa sen mitä haluan sanoa.

Bellen kanssa kirjoittelu varmaankin jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Tapaamisesta ei oikeastaan ole ollut puhetta. Aiemmin olin siihen itse halukkaampi joskus, mutta nykyään tuntuu, että voi olla ihan hyvä ajatus vain kirjoitella. Ja perinteisiä kirjeitä, se on nykyään kuitenkin melko harvinaista!